A less restricted space regarding the discussion topic.
Informatii profesionale oferite de psihologului in Sibiu
Informatii profesionale oferite de psihologului in Sibiu

Informatii profesionale oferite de psihologului in Sibiu

Psihoterapeut in Sibiu 2022? Psihoterapia individuala este de un real ajutor intr-o multitudine de situatii, cateva dintre acestea fiind: cand ne confruntam cu probleme de comunicare, gestionarea stresului, probleme de relaționare, tulburări de somn, stimă de sine scăzută, fobii, pierderi și doliu, suicid, abuz, traumă, probleme de natură sexuală, dezvoltare personală etc. Dacă te-ai săturat de suferință, incertitudine, frică sau boală, înseamnă că a venit momentul schimbării! Uneori reușim singuri, alteori simțim nevoia de un sprijin pentru a putea merge mai departe. Citind aceste rânduri, te afli în locul potrivit iar decizia schimbării este aproape. Vedeti multe informatii in plus aici Psiholog Sibiu.

De-a lungul anilor s-au efectuat studii importante referitoare la aceasta forma de terapie (amintimspre exemplu ultimele studii: Wagner, Horn și Maercker – 2014, Blumer – 2014), studii care au demonstrat eficienta acesteia si faptul ca nu este cu nimic mai prejos fata de terapia fata in fata, intrucat se bazeaza tot pe relatia terapeutica, relatie ce poate fi construita si consolidata si prin interactiune online. Pentru linistea sufleteasca a clientului, se va semna un acord de confidentialitate de catre ambele parti la inceputul terapiei.

In ceea ce priveste psihoterapia de familie,procesul terapeutic are loc intre psihoterapeut si membrii unei familii, fie ca este vorba despre membrii unei familii nucleare (soț, soție, copii) sau extinse (familie nucleară + alte rude și/sau alte generații). Dintre numeroasele beneficii amintim urmatoarele: familia poate fi ajutată să rezolve conflicte,să comunice eficient,să înlocuiască tipare disfuncționale de interacțiune moștenite cu unele armonioase, să stabilească granițe sănătoase între membrii familiei, dar și între familie și societate, să rezolve problemele intrafamiliale eficient și să facă față anumitor situații deosebite, precum decesul sau îmbolnăvirea gravă a unuia dintre membrii familiei.

În al doilea rând, poți apela și la serviciile unui psiholog care să te ghideze, să-ți mai spună ce să faci. Un psiholog bun îți mai poate spune cum să treci peste problemele tale. Îți poate da sfaturi despre cum să depășești momentele dificile din viața ta. Dacă ești în Sibiu și cauți un psiholog poți apela cu încredere la serviciile mele. Pentru mai multe detalii despre serviciile mele de psiholog Sibiu puteți folosi pagina de contact. Nu ezita să mă contactezi pentru a te ajuta să treci peste problemele tale.

Ce alte beneficii imi poate aduce psihoterapia individuala? Psihoterapia individuala este deosebit de utila si in depasirea neplacerilor cauzate de: Tulburări anxioase, cum ar fi Comportamentul Obsesiv-Compulsiv, Fobii, Atacuri de Panică sau Tulburări de Stres Post-traumatic; Dependențe, precum Dependența de Alcool, Dependența de droguri sau Dependența de jocuri de noroc; Alterarea dispoziției, când te confrunți cu Depresie sau Tulburare Bipolară; Tulburări alimentare, precum Anorexia sau Bulimia; Tulburări de personalitate, ca de exemplu Tulburare de Personalitate Dependentă; Tulburare de Personalitate Borderline. Cititi mai multe informatii in plus aici https://psihologinsibiu.ro/.